× Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

converse kind

  • Griselda MacArthur
  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
5 years 2 months ago #32257 by Griselda MacArthur
converse kind was created by Griselda MacArthur
De Mono-collectie bestaat uit vijf converse schoenen verschillende colorways van het model, allemaal uitgevoerd in premium suede-afwerkingen, naar keuze in Black, White, Greener Pastures, Limoges en Rhubarb. Dezelfde tint is te vinden op de stiksels en bloemenmerken op de zijpanelen, vandaar de Mono-naam van de collectie. De Tyler, The Creator x Converse One Star GOLF Le Fleur Mono Collection bevat ook een complete kledingcapsule van Converse Essentials Tees en Franse Terry Crew Sweatshirts verkrijgbaar in Light Grey Heather, White, Green en Limoges. Beide kledingstukken zijn voorzien van het GOLF Le FLEUR-logo (dat is geborduurd op de Converse Essentials-sweatshirts). Zoek naar de Tyler, The Creator x Converse One Star GOLF Le Fleur Mono Collection om te laten vallen op 26 april in unisex-maatvoering exclusief bij Converse en Golfwang.

Voor sommigen is het een enkel moment dat slechts één vinkje van de gameklok duurt. Voor anderen is het een volledige 48 minuten plus. De volgende momenten (in willekeurige volgorde) zijn dat cementleden van de uitgebreide familie van Nike een basketbalrente hebben. Hoewel niet elk moment direct converse platform naar een titel wordt geleid, is elk onderdeel inherent aan de reis van de betreffende atleet naar glorie. En voor alle 14 van hen is de metafoor van 16 ringen waar.Nike Kobe 1 Protro Final Seconds Releasedatum: 14 april, 2018, 30 april 2006 Kobe Bryant's Mamba Mentality is een koppeling, killer instinct het best gedefinieerd door zijn converse all stars zwart absolute strippen van Phoenix in Game 4 van de Play-offs. Volledig eigenaar van wat nu officieel zijn Lakers-team was - met Kobe 1s op de been - weigerde hij simpelweg om verslagen te worden.

Beneden twee punten, Kobe's misplaatste, herky-jerky lay-up op een snelle pauze stuurde het spel naar OT, waar hij de bal van een fooi redde, rechts reed en de wedstrijdwinnaar doorboorde met twee verdedigers in zijn gezicht toen de zoemer klonk. De Nike Kobe 1 Protro "Final Seconds" eert Bryant s 2006 Game 4 uitvoering. Converse Fastbreak Hallo geen gemakkelijke emmers Releasedatum: 17 mei 2018 6 juni 1984 In Game 4 van de NBA Finals was de Kevin McHale van Boston de converse nederlands katalysator voor een bank opruimen na de waslijn LA's Kurt Rambis op een ontsnapping onderduiken poging. Hoewel hij Converse Fastbreaks droeg, maakte hij het zowel zijn teamleden als hun geruchte rivalen duidelijk dat er geen gemakkelijke emmers waren in de strijd om het kampioenschap.

De ironie was zo dik dat het een snor uit de jaren 80 kon zijn. Converse Fastbreak Hi "No Easy Buckets" referenties van Kevin McHale's spel in 84. Air Maestro II Trifecta Releasedatum: 10 mei 2018 11 juni 1993 Sporting the Air Maestro II "Trifecta" in Game 2 van de Finals against the Suns, Scottie Pippen verliet de lange schaduw van zijn legendarische teamgenoot en werd slechts de twaalfde speler die ooit een triple-double wist te behalen in een finale-wedstrijd. Als een uitroepteken op zijn 15-12-12, sloeg Pippen de potige bindingshalte van Danny Ainge af en herstelde. Alle respect jegens MJ, want zonder Pip is er geen Bulls drie-veen. De Nike Air Maestro II "Trifecta" viert Scottie Pippen s Finale triple-double in 93. Nike Air Force 1 High Retro Rude Awakening Datum van uitgifte: 26 april 2018 13 juni 2004 Een goedkope elleboog naar de borst van Rasheed Wallace bezegelde het lot van de geliefde Lakers in Game 4 van de Finale.

Extra details zijn VULCANIZED geschreven op de tussenzool, off-white branding op het zijpaneel en het signature Converse Chuck Taylor-logo bij de enkel. Zoek naar de off-white x converse Chuck Taylor All Star om uit te geven bij geselecteerde converse kind retailers op 10 mei 2018 Blijf op de hoogte van Kicks On Fire voor meer details. Stel in de loop van volgende week, hier is een goed beeld van het Sneakersnstuff x Converse One Star Camo Pack. Deze nieuwste samenwerking tussen de twee bestaat uit twee verschillende kleurvakken van de Converse One Star. Beide versies komen gekleed in een camouflageprint gedaan in jouw keuze voor Canteen of Deep Lavender. De camouflageprint die op de schoen wordt gebruikt, staat bekend als ERDL, een print die is ontwikkeld door het Amerikaanse onderzoeks-
File Attachment:
en ontwikkelingslaboratorium van het Amerikaanse leger in de jaren '60.

Please Identificarse to join the conversation.

Time to create page: 0.223 seconds