Welcome, Guest
Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

TOPIC: nike air force 1

nike air force 1 2 months 3 weeks ago #32351

  • Freda Susanna
  • Freda Susanna's Avatar
Fremhævning af det blanke og enkle design nike spiridon er en mini universitets rød Jewel Swoosh eller Rare Ruby for at gøre denne Air Max 1 til et dyrebart fund. Forhøjning af den oprindelige model er en gennemskinnelig ydersål med store Swoosh-logoer og et snev af mere rubin inde i det synlige Max Air-enheds vindue. Se efter Nike Air Max 1 Jewel Rare Ruby hos udvalgte Nike-butikker og online den 5. juni til en pris på $ 140. Hold det altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer og aktuelle sneakernyheder.

Forhandler til en pris på $ 100, kig efter Nike Air Max Jewell i Sunset Glow på udvalgte Nike butikker og online. Hold det altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer og aktuelle sneakernyheder. Nike LeBron nike roshe run Zoom Soldier 11 Stræber efter storhed debuterer i en helt ny Black Ice colorway, og det bliver et par, som LeBron James skal snøre sig i løbet af NBA-finalerne. Simpelthen dækket i fuld sort til dens mesh øvre med en matchende nike air max 90 sort nubuck mudguard, andre detaljer omfatter fire stropper i midten af fod til lockdown støtte og et trekantet gitter mønster på hælen.

Udførelse af udseendet er en iset gennemsigtig ydersål, der også indeholder LJ-logoet. For en pris på $ 140, se efter Nike LeBron Soldier 11 SFG Black Ice på udvalgte Nike-butikker og online den 31. maj. Hold den altid låst til KicksOnFire for KicksOnFire flere opdateringer og aktuelle sneaker nyheder. Sommeren er rundt om hjørnet, og Nike Air Huarache nike sneakers Ultra Breathe er nu tilgængelig i den populære arktiske orange farvevej.

Hold det altid låst til KicksOnFire for flere opdateringer og aktuelle sneakernyheder. Nike Air Force 1 Ultraforce Low kan se ud som dit typiske Air Force 1 Low, men når du vælger dem og sætter dem på dine fødder, vil du se hvor meget lettere og mere behagelige disse dårlige drenge er. Ud nu, lad os tage et nærmere kig på? Nike Air Force 1 Ultraforce Low Track Red. Denne version af?

Nike Air Force 1 Ultraforce Low er klædt i en All-Suede Track Rød øvre for at give skoen et godt præmieudseende. Hvad der virkelig er dumt om dette Air Force 1 Low er det faktum, at mellemsålen er lavet i Ultra mode, hvilket betyder at den kommer ud og gør den lettere og mere komfortabel end hvad du plejede at komme fra den klassiske nike shoes model. Det nye skums mellemsål er også en del af ydersålen, hvorfor vægten er betydeligt mindre end din normale AF1 Low.

Hvid på mellemsål (og hæl) giver kontrast og en ren finish. Prissat til $ 100, find disse i dag hos udvalgte forhandlere. Nike overraskede os alle i dag ved tilfældigt at frigive Nike Air More Uptempo i Night Maroon colorway. Skoen frigivet ude af ingenting via Nike SNKRS, og den solgte inden for få minutter. Denne Air More Uptempo har en tonal Night Maroon øvre konstrueret ud af nubuck med
selv signaturen AIR branding gøres også i samme maroon farvetone.
The administrator has disabled public write access.